Boczek Pieczony

  • bezglutenowy

Boczek Pieczony Słupek to wędzonka wieprzowa, pieczona przy użyciu unikatowej na europejskim rynku technologii pieczenia suchym, gorącym powietrzem bez użycia oleju. Produkt dostępny w różnym stopniu wypieczenia!   

Boczek Pieczony Słupek Kaminiarz 1926
Opakowanie: Boczek Pieczony Słupek Kaminiarz 1926
Produkt  Wypieczenie Gramatura Indeks produktu 
Boczek Pieczony Słupek 100/165 100 / 165 1,0 kg 013-02-006
Boczek Pieczony Słupek 100/200 100 / 200 1,8 kg 013-02-029
Boczek Pieczony Słupek 100/250 100 / 250 1,0 kg 013-02-047

Zalety "Boczek Pieczony Słupek"

  • Wszechstronność zastosowania!
  • Komfort - dzięki wcześniejszemu plastrowaniu!
  • Jakość - wysoka mięsność!
  • Estetyka - perfekcyjnie pocięte słupki!
  • Wędzony tradycyjnie - dymem z eko-drewna bukowego, olchowego lub klonowego! 

Zastosowanie "Boczek Pieczony Słupek"

  • dodatek do dań gotowych (zup, makaronów, pizzy, lasagne)!

Wartości odżywcze "Boczek Pieczony Słupek"

Wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna 1661 kJ/400 kcal
Tłuszcz 31g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 12g
Węglowodany < 0,5g
- w tym cukry < o,5g
 Białko 30g 
Sól 3,4g

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu, należy przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.

Pobierz prezentację!

boczek pieczony Kaminiarz

 

Dział Handlu:
Tel. +48 65 529 95 51, Tel. +48 609 447 347
Tel. + 48 697 034 190
HoReCa + 48 798 073 745

zamowienia@kaminiarz.pl

a a j r f