„Kaminiarz” to zakład przetwórczy, który swój sukces rynkowy oparł na takich wartościach, jak specjalizacja oraz rygorystyczne podejście do jakości surowca i finalnego produktu. Dzięki temu nasza marka obecna jest w segmencie HoReCa od lat, ze swoim flagowym produktem – „boczkami”.

znaczki

Żeby być profesjonalnym dostawcą boczku dla gastronomii potrzebne są nie tylko właściwe procesy produkcyjne oraz najwyższej jakości surowiec, ale i kultura organizacyjna, która  rozumie oraz szanuje specyfikę HoReCa (hotele-restauracje-catering).

HoReCa to najbardziej wymagający segment rynku spożywczego, gdzie marketing nie ma zastosowania. Tam gdzie partnerem producenta są doświadczeni szefowie kuchni, liczy się tylko jakość produktów, standaryzacja i elastyczność współpracy.

„Kaminiarz” to zakład przetwórczy, który swój sukces rynkowy oparł na takich wartościach, jak specjalizacja oraz rygorystyczne podejście do jakości surowca i finalnego produktu. Dzięki temu nasza  marka obecna jest w tym segmencie od lat, ze swoim flagowym produktem – „boczkiem” oraz produktami dojrzewającymi, jak szynki i polędwice.

Rosnącym zainteresowaniem cieszą się również nasze wędzonki i wędliny. Oferujemy specjalnie pod kanał HoReCa szeroką gamę typowych wyrobów mięsnych. Wszystkie nasze produkty to produkty bezglutenowe.

Zapoznaj się z naszą ofertą i skontaktuj się z regionalnym przedstawicielem terenowym!

Jeśli potrzebujecie Inspiracji na dania z boczkiem, to znajdziecie je w serwisie Lubię na boczku - kliknij link lub w obrazek.

Logo LNB bez tla małe

Znajdź swojego przedstawiciela w terenie!

mapka

 

  1. Michał Kastrau tel. 609 447 337 Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.  
  2. Edward Zemke tel. 603 520 331 Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  3. Magdalena Zawodnik tel. 605 885 825 Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  4. Mariusz Jasiński tel. 665 955 545 Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  5. Rafał Kasiński tel. 797 128 014 Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  6. Artur Dziadosz tel. 601 066 005 Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  7. Hanna Surma tel. 798 073 745 horeca@kaminiarz.p

Dział HoReCa

tel. 798 073 745

e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.  

mapka kaminiarz

IFS BRC FOOD Bezglutenowe

Dział Handlu:
Tel. +48 65 529 95 51, Tel. +48 609 447 347
Tel. + 48 697 034 190 / HoReCa + 48 798 073 745
zamowienia@kaminiarz.pl