Rodzaj opakowania: MAPWaga opakowania: 1,8 kg Temperatura przechowywania: 0-4°CTermin przydatności: 180 dni
100 g produktu wyprodukowano z 330 g boczku wieprzowego
Produkt mięsny uzyskany z boczku wieprzowego, bez skóry, żeber, chrząstek, peklowany, wędzony, plasterkowany. Pieczony gorącym powietrzem. Pakowany w atmosferze ochronnej.
Składniki
Boczek wieprzowy bez skóry i kości, sól, glukoza, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu.
Wartości odżywcze
| Wartość odżywcza |
w 100g |
| Wartość energetyczna |
1661 kJ/400 kcal |
| Tłuszcz |
31 g |
| - w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
12 g |
| Węglowodany |
<0,5 g |
| - w tym cukry |
<0,5 g |
| Białko |
30 g |
| Sól |
3,4 g |