Zalety "Boczek Pieczony Kostka"
- wszechstronność zastosowania!
- komfort - dzięki wcześniejszemu plastrowaniu!
- jakość - wysoka mięsność!
- estetyka - perfekcyjnie cięty w kostkę!
- wędzony tradycyjnie - dymem z eko-drewna bukowego, olchowego lub klonowego!
Zastosowanie "Boczek Pieczony Kostka"
- dodatek do dań gotowych (zup, makaronów, pizzy, lasagne)!
Wartości odżywcze "Boczek Pieczony Kostka"
| Wartość odżywcza | w 100g |
| Wartość energetyczna | 1661 kJ/400 kcal |
| Tłuszcz | 31g |
| - w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 12g |
| Węglowodany | < 0,5g |
| - w tym cukry | < o,5g |
| Białko | 30g |
| Sól | 3,4g |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin. Spożywać na zimno lub po obróbce cieplnej.
Pobierz prezentację!
