Boczek, ma właściwość wydobywania najlepszych smaków potraw, których jest dodatkiem. Jest również źródłem wyjątkowego aromatu, jest … najdoskonalszą mięsną przyprawą! Więcej przepisów z boczkiem znajdziesz w serwisie www.lubienaboczku.pl

lubienb

Sposób przygotowania

Rozgrzać patelnię z odrobiną masłai rozprowadzić je po całym dnie. Podgrzać przez chwilęplastry bekonu i wbić obok nich jajka tak, żeby nie rozpłynęłysię po patelni. Smażyć na małym ogniu, aż do ścięcia.Doprawić dodatkami wg uznania.

Składniki

2 jajka • 4 plastry Boczku Smażonego Plastry„Kaminiarz” • łyżka masła • dodatki: pomidor, ogórek,szczypiorek, koperek, sól, pieprz, pieczywo, ketchup

 

Przepis: Jajka sadzone na bekonie
IFS BRC FOOD Bezglutenowe

Dział Handlu:
Tel. +48 65 529 95 51, Tel. +48 609 447 347
Tel. + 48 697 034 190 / HoReCa + 48 798 073 745
zamowienia@kaminiarz.pl