Boczek, ma właściwość wydobywania najlepszych smaków potraw, których jest dodatkiem. Jest również źródłem wyjątkowego aromatu, jest … najdoskonalszą mięsną przyprawą! Więcej przepisów z boczkiem znajdziesz w serwisie www.lubienaboczku.pl

lubienb

Sposób przygotowania

Do każdej śliwki włożyć kawałek orzecha. Następnie owinąć ją boczkiem i spiąć wykałaczką. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez ok. 30 min.

Składniki

kilka świeżych śliwek, tyle samo orzechów włoskich, boczek wędzony w plastrach lub dojrzewający

 

Przepis: Śliwki w boczku
IFS BRC FOOD Bezglutenowe

Dział Handlu:
Tel. +48 65 529 95 51, Tel. +48 609 447 347
Tel. + 48 697 034 190 / HoReCa + 48 798 073 745
zamowienia@kaminiarz.pl