Boczek, ma właściwość wydobywania najlepszych smaków potraw, których jest dodatkiem. Jest również źródłem wyjątkowego aromatu, jest … najdoskonalszą mięsną przyprawą! Więcej przepisów z boczkiem znajdziesz w serwisie www.lubienaboczku.pl

lubienb

Składniki

szparagi, Boczek Parzony w plastrach, sól i cukier.

Sposób przygotowania

Szparagi obrać. Podgotować 5 minut w wodzie z odrobiną soli i cukru. Wyjąć z wrzątku, przełożyć do lodowatej wody i ostudzić. Każdy szparag owinąć plastrem boczku i spiąć kilkoma wykałaczkami. Piec na grillu, aż boczek będzie chrupki.

Przepis: Szparagi w boczku z grilla
IFS BRC FOOD Bezglutenowe

Dział Handlu:
Tel. +48 65 529 95 51, Tel. +48 609 447 347
Tel. + 48 697 034 190 / HoReCa + 48 798 073 745
zamowienia@kaminiarz.pl