Boczek, ma właściwość wydobywania najlepszych smaków potraw, których jest dodatkiem. Jest również źródłem wyjątkowego aromatu, jest … najdoskonalszą mięsną przyprawą! Więcej przepisów z boczkiem znajdziesz w serwisie www.lubienaboczku.pl

lubienb

Składniki

2 plastry boczku parzonego „Kaminiarz”, 2 plastry żółtego sera, 2 jajka, olej, sól, pieprz

Sposób przygotowania

Jajka gotujemy, ok. 4 min – tak by były na twardo, obieramy. Następnie długie plastry boczku smażymy na rozgrzanej patelni i odstawiamy. Na plaster boczku kładziemy plaster sera, całością otulamy-owijamy jajko. Końce boczku można spiąć wykałaczką. Solimy do smaku.

Przepis: Otulinki
IFS BRC FOOD Bezglutenowe

Dział Handlu:
Tel. +48 65 529 95 51, Tel. +48 609 447 347
Tel. + 48 697 034 190 / HoReCa + 48 798 073 745
zamowienia@kaminiarz.pl