HoReCa

Boczek dla Gastronomii / HoReCa

HoReCa to najbardziej wymagający segment rynku spożywczego, gdzie marketing nie ma zastosowania. Tam gdzie partnerem producenta są doświadczeni szefowie kuchni, liczy się tylko jakość produktów, standaryzacja i elastyczność współpracy.

kucharz

Żeby być profesjonalnym dostawcą boczku dla gastronomii potrzebne są nie tylko właściwe procesy produkcyjne oraz najwyższej jakości surowiec, ale i kultura organizacyjna, która  rozumie oraz szanuje specyfikę HoReCa (hotele-restauracje-catering).

„Kaminiarz” to zakład przetwórczy, który swój sukces rynkowy oparł na takich wartościach, jak specjalizacja oraz rygorystyczne podejście do jakości surowca i finalnego produktu. Dzięki temu nasza  marka obecna jest w tym segmencie od lat, ze swoim flagowym produktem – „boczkiem” oraz produktami dojrzewającymi, jak szynki i polędwice.

Rosnącym zainteresowaniem cieszą się również nasze wędzonki i wędliny. Oferujemy specjalnie pod kanał HoReCa szeroką gamę typowych wyrobów mięsnych. Wszystkie nasze produkty to produkty bezglutenowe.

Zobacz: Oferta boczku i wędlin dla HoReCa - kliknij.

Dział Handlu:
Tel. +48 65 529 95 51, Tel. +48 609 447 347
Tel. + 48 697 034 190
HoReCa + 48 798 073 745

zamowienia@kaminiarz.pl

a a j r f